Techday (2)

Techday - en fungerande mötesplats för sydsvensk industri

2020 är på många sätt ett annorlunda år. Vi ställer om, är kreativa och jobbar intensivt med kommunikation och möten genom nya kanaler och ny teknik. Under vår årliga konferens TECHDAY vill vi låta våra besökare få möta inte bara en rad föreläsare, utan också utställare och andra företag, för spontana diskussioner. Nu under hösten råder fortsatt rekommendationer om att vara restriktiva med fysiska kontakter. Vi har därför beslutat att TECHDAY 2020 blir TECHDAY 2021, då vi ser fram emot att coronaviruset har släppt sitt grepp om Sverige och omvärlden, och att vi kan väkomna er alla till Malmö igen!


TechDay 2019 - fullsatt med 180 deltagare runt borden där vi diskuterade industrins framtidsfrågor och lyssnade på strålande exempel på kreativa lösningar för en hållbar svensk industri. SE FILM HÄR

Techday arrangeras av IUC Syd och är en årlig träffpunkt för industri- och teknikföretag som vill ligga i framkant, som vill följa forskning, lyfta blicken och diskutera industrins utmaningar och möjligheter.

Kommentarer från dagen:

"TechDay är något så ovanligt som en fungerande mötesplats för sydsvensk industri"
"Inspirerande och konkreta berättelser om olika företags förändringsresor och utmaningar"
"Möjligheten att nätverka, träffa intressanta människor"
"Intressanta talare, mycket inspiration och inblick i olika tillvägagångssätt"
"Framåtanda!"

 

Tack alla ni som kom och bidrog till en fantastisk dag!

LÄS MER OM DAGEN HÄR

TechDay's hemsida

Kontakt: Richard Greyling, richard.greyling@iucsyd.se, 0768-649903