Inattenhuvud

Bra sammanhållning på Axess Logistics - ett av årets Industrinattsföretag i Malmö

  

”Jag trivs väldigt bra, vi är ett bra team”

Axess Logistics, billogistikföretaget i Malmö industrihamn, välkomnar i oktober några busslaster med ungdomar som under Industrinatten kommer att få en inblick i den intensiva verksamheten. Här tar man varje vecka emot ca 2000 fordon som får en skräddarsydd slutfinish innan vidare transport till slutkunder.

Annika Ekberg (i mitten på bilden) som arbetat på företaget i 1 ½ år: ”Jag gick frisörlinjen på gymnasiet och hade inga tankar på att jobba inom industrin när en kompis tipsade mig om ett jobb på Axess Logistics. Jag fick jobbet och det är mycket roligare än jag trodde. Jag trivs väldigt bra, vi är ett bra team. Jag arbetar i en grupp som åker runt på området och färdigställer bilar enligt kundspecifikationer – alla kan få skräddarsydda leveranser. Det blir ett omväxlande arbete”.

Besnik Ibraimi har hunnit arbeta på företaget i sex år och har nu en specialtjänst som servicetekniker: ”Man kan säga att jag är en problemlösare, jag åker runt och fixar saker. Jag gillar utmaningar! Precis som för Annika handlar mitt jobb om att göra bilarna färdiga för leverans.”

Johanna Holmlander är Kvalitets- och Skadeansvarig: ”Jag har ett väldigt stimulerande arbete här på Axess, ingen dag är den andra lik. Vi tycker det är fantastiskt att möta alla ungdomar under Industrinattten, att vara med och visa upp industrin, och säkerställa kompetens för vår verksamhet i framtiden”.

Annika, Besnik och Johanna stryker alla under den positiva stämning som finns på företaget. Trots att det är 80-90 personer som arbetar ute på deras site, finns en fin sammanhållning. Trevliga kollegor lyfts fram som ett stort plus i arbetet, alla hälsar på alla och rycker in när någon behöver hjälp.

Nyfiken på Acess Logistics och på andra intressanta industriföretag? Välkommen till Industrinatten 2018! Malmö 10 oktober och Helsingborg 24 oktober. Se www.industrinatten.se