MonterStor

ELMIA 2017 - samlingsmonter med ökat utbyte

IUC Syd och IUC Z-GROUP med medlemsföretag på ELMIA 2017

På årets ELMIA-mässan i november, största mässan i Skandinavien för underleverantörer, arrangerade IUC Syd och IUC Z-Group en samlingsmonter med medlemsföretag. IUC-medlemmar på plats var företagen Plastkomponenter, Antpac, Solserv/Nolans, Silver-Weibull Produktion, Somedic Senselab och IT Integration.

Ett bra initiativ tyckte medlemsföretagen som träffade kunder och leverantörer, knöt kontakter och la grunden för nya affärer. Som i många sammanhang nu pratades det mycket om automation, digitalisering och effektivisering.

I montern bjöds det på såväl skånska som jämtländska delikatesser - IUC Z-Group har sitt säte i Östersund.

    

Centralt i montern tronade en äkta, stor skånsk spettekaka. IUC Syd arrangerade en tävling: Den som bäst kunde gissa hur många ägg som gått åt för att skapa bakverket fick också åka hem den! På vägen upp till ELMIA blev det säker transport - med bilbälte :)

FAKTA: IUC Syds deltagande i årets ELMIA genomfördes som en del av internationaliseringsprojektet GISS och utvecklingssatsningen SIF - Skånsk industriell framtid, som båda drivs med finansiellt stöd från Tillväxtverket och Region Skåne.