Kickstart (1)

Kickstart - få ett grepp om er digitalisering

Ta chansen att delta!

Välkommen att anmäla dig och en kollega till Kickstart Digitalisering.

I höst har vi dragit igång de sista omgångarna av vår mycket uppskattade Kickstart Digitalisering. Kickstart vänder sig till industriföretag eller industrinära tjänsteföretag, med max 249 anställda. Det finns nu en sista möjlighet att delta i en Kickstart-grupp, i MalmöLundregionen.

MalmöLundregionen 2: 5/11 9-16, 19/11 9-12, 3/12 9-12. Länk till information och anmälan

Syftet är att ge insikt och inspiration för att bättre kunna ta vara på de möjligheter som digitaliseringen innebär. Genom stöd och samverkan med andra får ni hjälp att hitta sätt att stärka era affärer och identifiera möjligheter till nya kunder och marknader. Kickstart bidrar därmed till resan mot en framgångsrik och lönsam digitalisering.

93 % av deltagarna i Kickstart anser att de har fått nya idéer om sitt företags möjligheter inom digitalisering. Kickstart Digitalisering i Skåne är ett samarbete mellan IUC, Teknikföretagen och näringslivsavdelningarna i ett antal kommuner.

Kickstart Digitalisering innebär att ditt företag avsätter en heldag och två halvdagar med workshops kring digitalisering och allt vad det kan innebära. 

För att få ut så mycket som möjligt av Kickstart är det bra om 2-3 personer deltar från företaget, i ledning eller motsvarande beslutsfattande position.
Dagarna är kostnadsfria och vi bjuder på frukost, lunch och fika under alla tre dagarna.

Vid frågor är du välkommen att kontakta:
Jenny Bramell, 0709-62 91 50 eller jenny.bramell@iucsyd.se

Vi förbehåller oss rätten att debitera 1000 kr i avbokningsavgift om ett företag avbokar sitt deltagande i Kickstart mindre än 48 timmar innan inplanerad Kickstart alternativt helt uteblir.

Läs mer om Kickstart här

Fakta Kickstart: Kickstart Digitalisering är det största projektet inom Digitaliseringslyftet - ett av Tillväxtverkets program inom Smart industri, och drivs av Teknikföretagen. Kickstart är en enkel och effektiv startmodell där deltagande företag får hjälp att identifiera vilka möjligheter digitalisering kan skapa.