Kickstart (1)

Kickstart - få ett grepp om er digitalisering

Ta chansen att delta!

Välkommen att anmäla dig och en kollega till Kickstart Digitalisering. Nya starter under hösten i Skåne!

Efter vårens stora intresse startar vi nu nya omgångar av Kickstart Digitalisering på olika håll i Skåne, där ni som är ett industriföretag eller industrinära tjänsteföretag med max 249 anställda, är välkomna att delta.

Syftet är att ge insikt och inspiration för att kunna ta tillvara på de möjligheter som digitaliseringen innebär. Genom stöd och samverkan med andra får ni hjälp att hitta sätt att stärka era affärer och identifiera möjligheter till nya kunder och marknader. Kickstart bidrar därmed till resan mot en framgångsrik och lönsam digitalisering.

93 % av deltagarna i Kickstart anser att de har fått nya idéer om sitt företags möjligheter inom digitalisering. Kickstart Digitalisering i Skåne är ett samarbete mellan IUC, Teknikföretagen och näringslivsavdelningarna i ett antal kommuner.

Upplägg och datum
Kickstart Digitalisering innebär att ditt företag avsätter en heldag och två halvdagar med workshops kring digitalisering och allt vad det kan innebära.

Vi startar tre nya grupper under hösten:
• I Simrishamn/Tomelilla/Ystad/Sjöbo med träffar 7/11, 23/11 och 7/12 (mer information om denna start här)
• I Helsingborg med träffar 20/9, 4/10 och 30/10 (mer information om denna start här)
• I Örkelljunga/Åstorp/Klippan/Perstorp med första träff den 8/11 (mer information om denna start här) 

För att få ut så mycket som möjligt av Kickstart är det bra om 2-3 personer deltar från företaget, i ledning eller motsvarande beslutsfattande position.

Dagarna är kostnadsfria och vi bjuder på frukost, lunch och fika under alla tre dagarna.

Vid frågor är du välkommen att kontakta:
Jenny Bramell, 0709-62 91 50 eller jenny.bramell@iucsyd.se

Vi förbehåller oss rätten att debitera 1000 kr i avbokningsavgift om ett företag avbokar sitt deltagande i Kickstart mindre än 48 timmar innan inplanerad Kickstart alternativt helt uteblir.

Läs mer om Kickstart här

Fakta Kickstart: Kickstart Digitalisering är det största projektet inom Digitaliseringslyftet - ett av Tillväxtverkets program inom Smart industri, och drivs av Teknikföretagen. Kickstart är en enkel och effektiv startmodell där deltagande företag får hjälp att identifiera vilka möjligheter digitalisering kan skapa.