LoggaDiggi800

Digitalisera? JA - NU!

Så stöttar vi er i digitaliseringen

ROBOTLYFTET

Robotlyftet är ett pågående projekt med finansiering från Tillväxtverket. Här får ditt företag kostnadsfritt stöd med utvärdering och utveckling inom automation och robotisering. LÄS MER HÄR! 

KONTAKT DIGITALISERING: Linda Håkansson, linda.hakansson@iucsyd.se, 0761-060083

KICKSTART

Kickstart Digitalisering vänder sig till industriföretag eller industrinära tjänsteföretag, med max 249 anställda.

OBS: NYA STARTER AV KICKSTART DIGITALISERING HÖST 2020:

INFORMATION OCH ANMÄLAN, EFFEKTIVA FLÖDEN OCH PROCESSER, KLICKA HÄR 

INFORMATION OCH ANMÄLAN, KUND OCH MARKNAD, KLICKA HÄR

Syftet med Kickstart är att ge insikt och inspiration för att bättre kunna ta vara på de möjligheter som digitaliseringen innebär. Genom stöd och samverkan med andra får ni hjälp att hitta sätt att stärka era affärer och identifiera möjligheter till nya kunder och marknader. Kickstart bidrar därmed till resan mot en framgångsrik och lönsam digitalisering. 

Kickstart Digitalisering innebär att ditt företag avsätter en heldag och två halvdagar med workshops kring digitalisering och allt vad det kan innebära. För att få ut så mycket som möjligt av Kickstart är det bra om 2-3 personer deltar från företaget, i ledning eller motsvarande beslutsfattande position.

FÖR MER INFORMATION, kontakta Jenny Bramell, jenny.bramell@iuc.se, 0709-629150

INDIGO

INDIGO är ett nyligen avslutat utvecklingsprogram inom digitalisering, som togs fram av IUC med finansiellt stöd från Tillväxtverket/Digitaliseringslyftet och från Region Skåne. Projektet har erbjudit individuellt stöd i de deltagande företagens digitaliseringsarbete.

LÄS INTERVJU med företaget Mec-Con AB som identifierar strukturer och rutiner inför digitalisering

LÄS INTERVJU med företaget Wiwood AB som i sitt digitaliseringsarbete lägger fokus på kundperspektiv, tillgänglighet och logistik

SE FILM som förklarar mer om INDIGO

SE FILM om digitalisering på företaget Wiwood i Vittsjö