TeamB

IUC Syd söker Projektekonom

Här är ditt nya spännande jobb! Nu kan du bli kollega till vår duktiga ekonom, och till oss övriga på IUC Syd. Vi jobbar med utvecklingsinsatser för en stark och hållbar skånsk industri.

Vi arbetar bland annat med stora offentligt finansierade projekt, och som projektekonom har du tät kontakt med våra projektledare och våra finansiärer. Erfarenhet av projektredovisning är en viktig merit.

Andra arbetsuppgifter: Budget- och prognosarbete, löne- och personaladministration, fakturering, medverkan vid kvartalsbokslut och årsredovisning. Du kommer att samarbeta med vår redovisningsbyrå och bistå dem med information kring detaljer av verksamheten och projekten för att säkerställa att allt bokförs rätt.

I det här jobbet gäller det att vara ordningsam, att kunna hålla deadlines och att periodvis klara av ett högt tempo. Du kommer att bli del av ett engagerat gäng som samarbetar och stöttar varandra.

Tjänsten är på 100 % och vi önskar ha vår nya projektekonom på plats i april.

Nu under coronapandemin arbetar flertalet av oss hemifrån, men i vanliga fall är det ett kreativt surr och givande utbyte kollegor emellan, i våra arbetslokaler på Anckargripsgatan i Malmö.

Vill du bli en del av vårt engagerade team? Välkommen med din ansökan till kim.appelgren@iucsyd.se senast 2021-03-10

Kontakt och mer information: Kim Appelgren, kim.appelgren@iucsyd.se, 0733-11 58 36

www.iucsyd.se