TeamB

IUC Syd söker Projektekonom

Vill du bli kollega till vår duktiga ekonom, och till oss övriga på IUC Syd som alla på olika sätt jobbar med utvecklingsinsatser för en stark och hållbar skånsk industri?

Vi arbetar bland annat med stora offentligt finansierade projekt, och som projektekonom har du tät kontakt med våra projektledare och våra finansiärer. Erfarenhet av projektredovisning är en viktig merit.

Andra arbetsuppgifter: Budget- och prognosarbete, löne- och personaladministration, fakturering, medverkan vid kvartalsbokslut och årsredovisning. Du kommer att samarbeta med vår redovisningsbyrå och bistå dem med information kring detaljer av verksamheten och projekten för att säkerställa att allt bokförs rätt.

I det här jobbet gäller det att vara ordningsam, att kunna hålla deadlines och att periodvis klara av ett högt tempo. Du kommer att bli del av ett engagerat gäng som samarbetar och stöttar varandra.

Tjänsten är på 50 % men kombineras med ett vikariat när vår ekonom går på föräldraledighet. Vi söker därför en projektekonom som kan börja arbeta 50 % i april, och under perioden augusti 2021 – juni 2022 kan gå upp till 100 % för att sedan återgå till enbart grundtjänsten på 50 % när vår ekonom kommer tillbaka från föräldraledigheten juni 2022.

Nu under coronapandemin arbetar flertalet av oss hemifrån, men i vanliga fall är det ett kreativt surr och givande utbyte kollegor emellan, i våra arbetslokaler på Anckargripsgatan i Malmö.

Vill du bli en del av vårt engagerade team? Välkommen med din ansökan till kim.appelgren@iucsyd.se senast 2021-02-26

Kontakt och mer information: Kim Appelgren, kim.appelgren@iucsyd.se, 0733-11 58 36

www.iucsyd.se