blue-abstract-glass-balls.jpg

Webbinarium 12 juni: Det nya normala - så jobbar vi ”Post Corona"

Lagom tempo och bra kommunikation viktigt för att lyckas med nya arbetssätt

Hur förändras vårt arbetssätt nu under corona-krisen? Vad lär vi oss, vad tar vi med oss in i vårt framtida arbetssätt?

Susanne Erkenmark och Tobias Wettemark från Sigma Worklife beskriver den snabba digitala transformationen som satte extra fart när vi alla nästan över en natt uppmanades att arbeta hemma och att undvika fysiska kontakter. Nu vill de peka på nya erfarenheter och lärdomar.

De ser en framtid med högre acceptans för digitala möten, med färre fasta arbetsplatser och fler som arbetar hemifrån. Tobias Wettermark:

"I denna nya verklighet blir internkommunikation allt viktigare. Alla måste få tillgång till information, själva ha bra möjligheter att kommunicera och förstå regelverket. Det är viktigt att inspirera och skapa goda förutsättningar, och att införa nya arbetssätt i lagom tempo. Alla måste få tid att förstå varför och hur man arbetar med nya system."

Susanne Erkenmark: "Industrin har varit föregångare att ta till sig ny teknik, som AI. Där började man tidigt att jobba annorlunda och att organisera arbetet på nya sätt. Jag är övertygad om att vi kommer att se en revolution av vårt arbetssätt."

Lyssna på Tobias och Susanne här i det inspelade webbinariet

 

Publicerad: 2020-06-12 kl. 16:20

Senast ändrad: 2020-06-12 kl. 17:08