SkaneRapport

Webbinarierna är igång!

"Inser vikten av att synas i rutan", "Var anpassningsbara" - uppskattat innehåll på våra första webbinarier.

Våra webbinarier som ger dig inspiration och kunskap har dragit igång! Information och anmälan till samtliga webbinarier här. 

Under webbinariet den 5 juni, med tema ”Hur mår Skåne”, spanade paneldeltagarna Annika Wallin Jalgén, VD Business Port Staffanstorp, Øresundsinstitutets VD Johan Wessman och Sparbanken Skånes VD Bo Bengtsson, kring nyckelfrågor för näringslivet framåt.

Det handlade mycket om långsiktighet, uthållighet och robusthet, fortsatt automatisering, om stabil och grön energiproduktion. Om nya affärsmodeller, ”Just-in-case” i stället för ”Just-in-time”.

Panelens avslutande råd till Skånes industriföretag: ”Kämpa på, var uthålliga, var anpassningsbara, testa nya metoder, bredda er, jobba vidare med kompetensutveckling”.

Länk till rapporten "Skånsk konjunktur, juni 2020"
Länk till presentation av rapporten

Under webbinariet den 4 maj, "Tråkiga videomöten? Inte så länge till", fick vi mycket energi och handfasta tips på både ”regi” och teknik när vi nu jobbar dagligen med digitala möten.

Reflektion från deltagare: ”Inser nu vikten av att synas i rutan när man pratar, att man får kontakt. Och inte bara se ansiktet, gärna lite kroppsspråk. En fälla att bara visa powerpointbilder”.  Missade du webbinariet? Här kan du klicka upp en pdf som ger dig en smart lista på tips och trix!

Välkommen till våra kommande webbinarier, den följande nu på tisdag den 9 juni. Då resonerar vi kring frågan "Hur påverkar era relationer kreativiteten och produktiviteten i er verksamhet?

Information och anmälan till samtliga webbinarier här.

Publicerad: 2020-06-05 kl. 10:50

Senast ändrad: 2020-11-22 kl. 19:30