10septsmekab

Ett steg närmare effektiva möten

"Dags att ifrågasätta våra mötesstrukturer"

Effektivare kommunikation och effektivare möten kan frigöra tid för drift och viktiga affärer. Hur blir vi då effektivare? På dagens Teknikworkshop, på Smekab Citylife i Önnstad, diskuterades ett verktyg - MEET-modellen - som bland annat syftar till ökad flexibilitet och höjd innovationsnivå.

Intressant tyckte deltagarna som uppskattade att höra andras idéer, problem och lösningar, och prata om betydelsen av att reflektera, stanna upp och diskutera hur man jobbar idag. "Dags att ifrågasätta våra mötesstrukturer", "Prioritera och vara förberedd" stod det på några av utvärderingslapparna från denna dag.

Under en Teknikworkshop kan ni som företag ta del av forskningsresultat och diskutera användning i det egna företaget. Missa inte vår nästa Teknikworkshop den 4 oktober! Inbjudan kommer men du kan redan nu ställa frågor och anmäla intresse. Kontakt: annhild.mansson@iucsyd.se

Workshoppen genomfördes inom satsningen Produktion2030 och arrangerades i samarbete med RISE IVF. Den har utvecklats inom ramen för MEET-projektet och Chalmers.

        

 

 

Publicerad: 2019-09-10 kl. 14:15

Senast ändrad: 2019-10-07 kl. 10:10