Techday 2016

Techday/Smart industri, Big Science, Industrinatt - håll koll på höstens heta industrievent!

21 september: Techday - Smart industri! 28 september: Big science - Teknikworkshop! 17 oktober: Industridag och Industrinatt! Välkommen till en fullmatad höst!

Hösten i Malmö har ett starkt fokus på industrin - på teknikutveckling, på kompetensförsörjning, och på affärsutveckling genom att möta behov från de stora forskningsanläggningarna.

Först ut, 21 september, kör vi vår stora konferens TECHDAY, som i år har temat Smart industri. Här får du lyssna på och möta experter, och aktivt delta i diskussioner kring digitalisering, automatisering, produktutveckling och kompetensförsörjning. Läs mer här.

Bara en vecka senare, 28 september, kommer representanter från flera forskningsanläggningar i Europa hit och möter er som ser affärsmöjligheter i anläggningarnas teknikutmaningar. Delta i TEKNIKWORKSHOPS med forskare och med forskningsanläggningarnas representanter - nyckelpersoner att knyta kontakter med! Läs mer här.

I oktober är det tredje gången gillt för INDUSTRINATTEN! Den 17 oktober samlas 800-900 ungdomar och framtidsintresserade vuxna, för en kickoff på Slaghuset. Kickoffen efterföljs av en busskaravan som tar med deltagarna till superintressanta studiebesök på olika industriföretag. Samma dag arrangerar Industrirådet årets INDUSTRIDAG i Malmö - alltså dubbelfokus på industrin! Läs mer här.

 

Publicerad: 2016-08-17 kl. 08:32

Senast ändrad: 2016-08-17 kl. 09:12