NyhetsbrevIUC

Forskning ut till företagen - läs IUC Sveriges nyhetsbrev

Industridagen den 5 mars fokuserar på människan i digitaliseringen. Big Science Sweden och ASSAR är två stora satsningar som kanaliserar kunskap och ny forskning till SME.

Välkommen till ett nytt år med IUC

Året har precis börjat, och aktiviteterna ute i IUC-bolagen snurrar redan på högvarv. Kom och möt några av oss på Industridagen i Linköping den 5 februari! Vi medverkar i ett seminarium och en paneldiskussion under rubriken Digital kompetensomställning – en fråga som inte kan vänta!

En av IUCs viktiga uppgifter är att föra ut ny kunskap och forskning till industriföretag över landet. Två nya satsningar har detta i fokus: Big Science Sweden, med programkontor i Luleå, Uppsala, Göteborg och Lund, ska ge företag som vill bli leverantörer till stora internationella forskningsanläggningar ökad kompetens att ta hem beställningar. Vidare invigs ASSAR Industrial Innovation Arena i Skövde, den 2 mars. ASSAR har ambitionen att bli en världsledande integrerad fysisk och virtuell utvecklingsmiljö för forskning, teknikutveckling, innovation och utbildning.  

Läs mer om detta i Nyhetsbrev IUC Sverige, Januari 2018

Klicka upp vår nya broschyr om IUC

Publicerad: 2018-01-30 kl. 09:52

Senast ändrad: 2018-01-30 kl. 09:56