Monitor1

Jobba smartare med Monitor

Ekonomi, inköp, produktion - hur jobbar man smart i Monitor?

Stort intresse för Monitor användargrupp!

Det tar tid att på djupet sätta sig in i ett nytt affärssystem och att utnyttja det så smart som möjligt. Efter förfrågan har vi nu dragit igång en användagrupp för affärssystemet Monitor. Gruppen fylldes snabbt med deltagare som vill lära sig mer om systemet, och som vill dela erfarenheter med andra företag.

Under första träffen i Malmö diskuterade man utmaningar och möjligheter, till exempel inom ekonomi, inköp och produktion.

MH Modules, som arbetar med driftsäkra transportbanor och materialhantering, använder Monitor bland annat för planering och avvikelsehantering. Marita Kandel och Daniel Björklund (ovan) såg fram emot att höra hur andra jobbar med systemet. "Det är lätt att bli hemmablind. Det här är en bra form att komma vidare, att lära sig mer och diskutera smartare sätt att jobba."

Liedholms Maskinteknik, som är specialiserade på avancerad svetsning, har precis skaffat Monitor. Charlotte Stål och Esbjörn Säiner (ovan) tyckte det var väldigt bra 'tajming' att gå med i en användargrupp så här i starten.

Givande utbyte kring borden.

 

Publicerad: 2019-10-11 kl. 12:56

Senast ändrad: 2019-10-11 kl. 15:21