seminarium.jpg

"Vi behöver detta."

Uppskattad kompetensutveckling: Företag trimmades i Affärs- och avtalsrätt

Inom vårt projekt Smart industrikompetens 2.0 bjöd vi in till tvådagarskurs i Affärs- och avtalsrätt. Inköp och försäljning är områden som är kringgärdade av en hel del juridik, och juridisk kunskap blir allt viktigare för att skapa bra resultat och utveckla den egna affärsmodellen. Under två dagar i Helsingborg fick nöjda deltagare ett rejält kunskapslyft.

 

 

Anna Maria Galas, inköpare på företaget Movomech:

- Detta är verkligen spännande och roligt. Det är mycket teori, men kursledaren har bred kunskap och förklarar på ett bra sätt. Vi får en bakgrund till varför alla dessa lagar finns, det ger en större förståelse. Och nu vet jag var jag ska söka svar på olika frågor. Jag uppskattar att vi deltagare har olika roller och kommer från olika företag. Här finns både köpare och säljare.

 

Niklas Dustler, Area Sales Manager på företaget Tego:

- Vi är flera säljare här från Tego. Vi behöver detta. Jag ser stor nytta av att lära mig mer om till exempel köplagen och om avtal. Det är skönt att ha kunskaper att luta sig mot när man är ute. Det ger en trygghet. Bra att det sitter olika företag på kursen. Det ger flera olika och viktiga perspektiv. Det här var mycket lärorikt och bra med konkreta case.

Vill du veta mer om projektet Smart industrikompetens 2.0, och hur vi jobbar med kompetensutveckling på IUC Syd? Kontakta Richard Greyling, richard.greyling@iucsyd.se, 076-864 99 03, Misa Diestel, misa.diestel@iucsyd.se070-6841937

 

Publicerad: 2020-09-09 kl. 20:10

Senast ändrad: 2020-09-10 kl. 12:33