Industrinatten 2016 Broschyr framsida

Industrinatten 2016 - broschyren ute nu!

Den 17 oktober öppnar vi dörrarna igen - Industrinatten är tillbaka! Industriföretagare: Kom med och visa upp din verksamhet, möt den unga generationen, framtidens medarbetare!

Vi är glada att kunna bjuda in till ännu en Industrinatt, där industriföretag öppnar sina dörrar, visar upp sin verksamhet och ger ungdomar en förståelse för den fantastiska bredd av yrkesroller och spännande framtidsjobb som finns inom industrin. Kontakta oss NU för att säkra en plats på årets Industrinatt: pia.holmberg@iucsyd.se, 072-739 12 52.

Kompetensförsörjning är en av de stora utmaningarna för fortsatt konkurrenskraft - vi är många som tillsammans arbetar med denna utmaning. Läs mer om Industrinatten i vår broschyr:

 

INDUSTRINATTEN är ett initiativ av IUC Syd, Malmö stad och Region Skåne. Samverkanspartners i satsningen är MALMÖ STAD, REGION SKÅNE, LUNDS KOMMUN, ARBETSFÖRMEDLINGEN, IF METALL, TEKNIKCOLLEGE, TEKNIKFÖRETAGEN, HANDELSKAMMAREN, LÄNSSTYRELSEN, SVENSKT NÄRINGSLIV, SWEDBANK och alla deltagande INDUSTRIFÖRETAG.

Läs mer om Industrinatten och se Industrinattsfilmen på www.industrinatten.se

Publicerad: 2016-02-28 kl. 10:26

Senast ändrad: 2016-02-28 kl. 14:15