Guld600

Guldcertifiering för Industrikluster IUC Syd

Med denna kvalitetsstämpel stärker vi vår position, till nytta för våra medlemsföretag.

Under 2020 har vi arbetat intensivt för att skapa nya möjligheter till utveckling i våra medlemsföretag. Ett kvitto på att vi är en ambitiös och målinriktad organisation är att vi nu blivit certifierade med en ”GOLD label” av European Secretariat for Cluster Analysis (ESCA).Vid en certifiering bedöms ett kluster utifrån faktorer som strategiskt och finansiellt ledarskap, värdeskapande och professionalism.

Vi är stolta och glada. En GOLD label visar att vi är ett industrikluster som kontinuerligt höjer kvaliteten på våra insatser. Med denna kvalitetsstämpel stärker vi vår position, till nytta för våra medlemsföretag och för den industriella utvecklingen i vår region.

En GOLD label höjer vårt förtroendet hos samarbetspartner och finansiärer, och vi ökar våra möjligheter att driva projekt – regionalt, nationellt och internationellt. Vi kommer att finnas med i sammanhang där europeiska kluster finns presenterade och får därmed nya viktiga kanaler för nätverkande och internationellt samarbete.

Det viktigaste av allt är att vi ökar våra möjligheter att göra nytta för våra medlemsföretag. Det ger oss ny energi och en bra drivkraft inför det nya året.

Publicerad: 2020-12-15 kl. 15:38

Senast ändrad: 2020-12-16 kl. 09:46