MalmoGala

Grattis Bona och Tepe!

Prisade på Malmö Näringslivsgala: Malmöföretagen Bona och Tepe

Vi säger stort grattis till Bona som fick utmärkelsen Malmö Stads Näringslivspris Årets Malmöföretag med motiveringen "Genom att fokusera ledarskapet på innovation, miljö och hållbarhet i kombination med att verka för mångfald, lokalt engagemang och nätverkande visar man upp imponerande resultat i alla kategorier. Detta familjeägda företag tagit sig från att bedriva verksamhet i en liten butik till att idag ha verksamheter i nästan 100 länder och levererar högkvalitativa produkter som de flesta är bekanta med."

Lika stort grattis till Tepe som fick Malmö Stads Näringslivspris inom Life Science med motiveringen "Med en imponerande utveckling och ständig expansion och dessutom med en stor generositet gentemot den akademiska forskningen, sätter vinnaren dagligen Malmö på den internationella kartan. Var så god och skölj!".

Såväl Bona som Tepe gör betydande insatser för att lyfta industrins viktiga framtidsfrågor, bland annat när det gäller kompetensförsörjning. Med stort engagemang har företagen under flera år deltagit i Industrinatten och därmed bidragit till att hundratals ungdomar fått upp ögonen för industrin som en framtida, spännande arbetsplats.

Publicerad: 2018-02-13 kl. 07:31

Senast ändrad: 2018-02-21 kl. 16:17