SkaneRapport

Webbinarium 5 juni: Hur mår Skåne?

Vi analyserar långsiktiga trender och blickar framåt mot ett Skåne post-corona

Vi djupdyker i konjunkturutvecklingen och tittar på de ekonomiska förutsättningarna för människor och företag i regionen.

Förutom frågan om hur pandemin påverkar oss, analyserar vi långsiktiga trender och blickar framåt mot ett Skåne post-corona. Vilka strukturförändringar sker? Vad är utmaningarna framöver? Och vilka blir Skånes styrkor efter krisen?

NÄR? 5 juni 2020, kl 08.30 - 09.30
VAR? Webben
KLICKA HÄR FÖR ANMÄLAN
Länk till webbinariet mejlas ut efter anmälan.


En panel med Sparbanken Skånes VD Bo Bengtsson, Øresundsinstitutets VD Johan Wessman och Annika Wallin Jalgén, VD Business Port Staffanstorp, samtalar under ledning av moderator Håcan Nilsson. Webbinaret återknyter till den helt färska rapporten Skånsk konjunktur från Sparbanken Skåne.

Om Bo Bengtsson:
Bo Bengtsson är sedan 2014 VD för Sparbanken Skåne, landets största sparbank. Bo har under våren även nominerats till styrelsen för Swedbank.

Om Annika Wallin Jalgén:
Annika Wallin Jalgén är VD för Business Port Staffanstorp, en samverkansplattform som stödjer utvecklingen av kommun och näringsliv i Staffanstorp.

Om Johan Wessman:
Johan Wessman är VD för Øresundsinstitutet, ett dansk-svenskt kunskapscentrum med bas i Malmö och verksamhet som omfattar hela Öresundsregionen. Johan är även medförfattare i rapporten Skånsk konjunktur.

Om Håcan Nilsson:
Håcan Nilsson är en flitigt anlitad konferencier, speaker och moderator.

Kontakt på IUC Syd: Camilla Dahlin, camilla.dahlin@iucsyd.se, 0761-858168

Skånes kluster IUC Syd, Packbridge och Svensk Marintekniskt Forum/RISE samverkar i denna seminarieserie

Kalenderinformation

Startdatum: 2020-06-05 kl. 08:30

Slutdatum: 2020-06-05 kl. 09:30

Plats: Webben