TillväxtresaKlocka2

Tillväxtresan - kunskap, finansiering och stöd längs vägen

Affärsutveckling, konsultstöd, lån, utvecklingsbidrag, riskkapital…. vilka möjligheter finns?? Missa inte resans "stopp" - det första i Kristianstad den 4 mars. Kunskapen du behöver, serverad på ett frukostfat!

Välkommen till en ”Tillväxtfrukost” som ska ge dig en snabb men fullmatad överblick över de tillväxtstöd som du som företagare vill veta mer om. Vi gör en turné för att komma nära dig - den 4 mars ses vi i Kristianstad!

Inbjudan som pdf här

Var: Krinova Science Park, Stridsvagnsvägen 14, Kristianstad, lokal Loftet
När: 4 mars 2016, kl 8.30 – 9.30, frukost serveras från kl 8
Anmälan: Anmäl dig senast 29 februari via denna länk: http://goo.gl/forms/7GhjKLyyYq


För information och frågor, kontakta Anna Hall, IUC Syd, anna.hall@iucsyd.se, 0725-544865 eller Karina Mathisson, Almi Företagspartner, karina.mathisson@almi.se, 044-187405.

Arrangörer: Almi, EKN och Industrikluster IUC Syd

Under vår frukost med fokus på ditt företags utveckling, presenterar vi ett stort antal av de möjligheter som finns för företag som vill växa, hitta nya marknader och arbeta med innovation och nya produkter, både på marknader hemmavid och på den internationella marknaden. Almi, EKN och Industrikluster IUC Syd vill ge dig en samlad bild.

Missa inte dina möjligheter att få informationen lättillgängligt serverad, på ett frukostfat! Kom och lyssna på hur företag under utveckling har möjligheter att få stöd och finansiering.

VÄLKOMNA!

Kommande stopp på turnén:
Ystad 8 april, Helsingborg 13 april, Landskrona 13 maj. Inbjudningar kommer!

 

Almi Företagspartner erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser – när du har en innovativ idé, när du vill utveckla ditt företag eller kanske starta ett nytt företag, www.almi.se

EKN har regeringens uppdrag att främja svensk export och svenska företags internationalisering – såväl småföretag som stora koncerner. EKN ska göra svåra marknader tillgängliga och exportaffärer möjliga, www.ekn.se 

Industrikluster IUC Syd är en mötesplats för industriell utveckling, tillväxt och samverkan. Vårt fokus ligger på industriföretag. Vi arbetar med utvecklande projekt, kunskapsintensiva seminarier och nätverk, www.iucsyd.se

 

Kalenderinformation

Startdatum: 2016-03-04 kl. 08:00

Slutdatum: 2016-03-04 kl. 09:30

Plats: Krinova Science Park, Kristianstad