SmartInnovBesk

Teknikworkshop 26/10, Additiv tillverkning i metall

Ta din idé till funktionell detalj!

IUC Syd bjuder tillsammans med projektet Produktion2030 in till en workshop för små och medelstora företag som vill utvärdera möjligheterna med additiv tillverkning i metall. Workshopen ger en introduktion till design och produktion av detaljer i metall.

NÄR: 26 oktober 2017, kl 13-16
VAR: Minc, Anckargripsgatan 3, Malmö
ANMÄLAN: Länk till anmälan OBS! Begränsat antal platser

Under workshopen får du möjlighet att utveckla egna case i samråd med specialister från universitet, institut och företag. Målet är att du efter dagen har med dig en översiktlig förståelse för möjligheterna med tillverkning i metall och uppslag till fortsatt arbete.  Vi kommer också att informera om möjligheten att söka innovationscheckar som finansiellt stöd för att förverkliga ditt case. Ta med ett eget case till workshopen!

Syfte: Du som deltagare ska arbeta igenom hela processen från idé och design till produktion av detaljer i metall samt utveckla egna case med hjälp av specialister.

Innehåll: Introduktion till additiv tillverkning i metall. En översikt av metoder, material och applikationer. Legotillverkning av detaljer i metall. Workshop. Idéutveckling baserat på era egna frågor och case.

Föreläsare: Joakim Ålgårdh, Senior Scientist & Business Developer Powder Materials & Additive Manufacturing SWEREA. Torbjörn Holmstedt, Lasertech, LSH AB. Peter Löwenhielm, Projektledare RISE.   

Kontaktperson: Frida Tibblin Citron, IUC Syd, frida@iucsyd.se, 0761-44 33 81

INBJUDAN SOM PDF HÄR

VÄLKOMMEN!

 

Kalenderinformation

Startdatum: 2017-10-26 kl. 13:00

Slutdatum: 2017-10-26 kl. 16:00

Plats: Minc, Anckargripsgatan 3, Malmö