Smart Innovation framsida

Smart Innovation, välkommen på frukostmöte!

Informera dig om de senaste trenderna inom innovation, och om projektet som ger dig utvecklingsinsatser under ett helt år!

Smart Innovation – strukturerad utveckling för ökad lönsamhet

Digitalisering, produktutveckling, teknikskifte, strukturerad försäljning – vill du försäkra dig om att ditt företag hänger med i utvecklingen? I projektet Smart Innovation kommer du, tillsammans med andra industriföretag, få stöd att utvecklas inom innovation och förändringsledning. Vi kommer att utgå från din verksamhet och dina behov. Du kommer att bjudas in till tematräffar, utvecklingsworkshops, erfarenhetsutbyten, och du får coachning ute på ditt företag.

Projektet genomförs av IUC Syd med finansiellt stöd från Europeiska regionala utvecklingsfonden genom Tillväxtverket och Region Skåne.

Mer om Smart Innovation finns här

Välkommen på frukostmöte den 24 maj! Vi delar med oss av de senaste trenderna inom innovation och berättar mer om fördelarna med att delta i projektet. Du får höra om andras erfarenheter av att delta i utvecklande projekt. Passa på att ställa frågor!

Anmäl dig senast 19 maj via denna länk

Inbjudan som pdf här

 

Program

08.00 - Frukost

08.30 - Anna Hall och Frida Tibblin Citron, IUC Syd, berättar om projektet och några trender och möjligheter för framtidens industri.

09.00 - Ta del av erfarenheter från att delta i projekt baserade på lärande nätverksträffar, givande erfarenhetsutbyte och coachning ute på det egna företaget.

09.30 - Frågor och möjlighet till mingel

Är du intresserad av projektet och vill anmäla dig direkt? Kontakta:

Frida Tibblin Citron, 0761-44 33 81 eller frida@iucsyd.se

VARMT VÄLKOMMEN!

Kalenderinformation

Startdatum: 2016-05-24 kl. 08:00

Slutdatum: 2016-05-24 kl. 10:00

Plats: Minc, lokal Auditoriet, Anckargripsgatan 3 i Malmö