Lean med lego

Prova på Lean - välkommen till Landskrona den 31 mars

Prova på Lean och bli ett Smart företag! – en unik chans att påtagligt få uppleva positiva resultat av förändringsarbete. En riktig energikick!

Under en engagerande förmiddag där vi utgår från principerna i Lean, pratar vi om förändrings- och förbättringsarbete, vad som krävs för att lyckas med förändringsarbete och hur man får personalen med sig. Seminariet varvar teori med praktik och det här är en unik chans att få spela Lean-spelet. En riktig energikick där deltagarna mycket påtagligt får uppleva positiva resultat av förbättringsarbete.

Martin Johansson från SVP Engineering leder seminariet. Han har sin bakgrund från Scania och har som konsult för IUC Syd coachat många företag, både stora och små, att införa Lean i sin vardag. Nu träffar ni honom i vårt projekt Hållbar Konkurrenskraft som rymmer allt från grundutbildning till stora Produktionslyftet, läs broschyr här.

Anmälan och frågor

Kostnaden för seminariet är 500 kr inkluderat dokumentation och fika. För ytterligare personer från samma företag är kostnaden 250 kr/person. För medlemmar i IUC Syd är seminariet kostnadsfritt.

No-show utan avanmälan faktureras med 500 kr. Priserna är exklusive moms.

Anmälan senast 15 mars till jenny.bramell@iucsyd.se. Om du har frågor om seminariet, kontakta Jenny på ovanstående e-postadress eller på 0709-62 91 50.

INBJUDAN SOM PDF HÄR

VÄLKOMMEN!

Kalenderinformation

Startdatum: 2016-03-31 kl. 08:30

Slutdatum: 2016-03-31 kl. 12:00

Plats: Linc, Östervångsplan 15, Landskrona