lights-night-dark-abstract.jpg

26 maj: Lunch och seminarium, Digitalisering i tillverkningsindustrin

Välkommen till lunch och till seminarium kring Digitalisering, Malmö den 26 maj: Digitalisering i tillverkningsindustrin - hur påverkar det dig?

Industrikluster IUC Syd bjuder in till ett seminarium runt digitalisering i tillverkningsindustrin. Det är mycket prat om digitalisering just nu, men vad innebär det egentligen? Hur påverkar det din verksamhet?

Robotar arbetar inte längre bakom bommar och galler, utan tillsammans med människor. Självkörande bilar testas på våra vägar. Nya affärsmodeller och nya sätt att nå ut till kunderna växer fram. Världen förändras och digitalisering är en viktig komponent i vår närmaste framtid.

Den 26 maj får vi tre högintressanta inblickar i vad digitalisering innebär, rent konkret för svensk industri. Hör bl a om Axis resa med smart digitalisering för fler affärer. Detta vill du inte missa, klicka upp en fylligare presentation här! Före seminariet kan du välja att delta i en lunch där du får möjlighet att prata med andra deltagare.

TID: 26 maj 2016, lunch kl 12.00, seminarium kl 13.00 - 15.00

PLATS: Quality Hotel View, Hyllie (Hyllie Stationstorg 29, Malmö)

PRIS: 350 kr ex moms för enbart seminarium, 500 kr ex moms för lunch och seminarium. Kostnadsfritt för medlemmar i Industrikluster IUC Syd. Vill du bli medlem? Klicka här!

ANMÄLAN senast 20 maj via denna länk. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

 

Inbjudan som pdf här

VI SES DEN 26 MAJ - VARMT VÄLKOMNA!

Kalenderinformation

Startdatum: 2016-05-26 kl. 12:00

Slutdatum: 2016-05-26 kl. 15:00

Plats: Quality Hotel View, Hyllie (Hyllie Stationstorg 29, Malmö)