Seminarium: Det värdefulla engagemanget

Hur kan jag som ledare och chef påverka engagemanget hos mina medarbetare?

Ett brett engagemang bland företagets medarbetare skapar inte enbart en trivsam arbetsplats. Det är också grunden för goda affärsresultat, och för möjligheterna att rekrytera nya medarbetare - alltså en attraktiv arbetsplats!

Varför är engagemang viktigt? Hur påverkar vi engagemanget? Hur arbetar vi metodiskt?
Kathe Nonås, Fil dr och organisationspsykolog, leder seminariet. Kathe arbetar på Swerea Ivf, dels med ledarskap i lean miljö, bland annat som coach i produktionslyftet, dels med forskning om chefers vardagliga arbete, om förändringsledning och om engagemang. Se www.swerea.se/engagemang

Kathe Nonås

Ur innehållet:
En vetenskaplig bakgrund - tio faktorer som påverkar engagemanget
En metodik för att hitta och driva förändringar som ökar engagemanget
Diskussioner och frågor

OBS: Begränsat antal platser! De 20 först anmälda får tillträde till vår Kickoff för årets Industrinatt, som inleds direkt efter seminariet på Slagthuset.

Om Industrinatten

Industrinatten är ett stort, årligt arrangemang för att visa ungdomar möjliga vägar till framtidsjobb inom industrin, och för att ge industriföretagen en möjlighet att visa upp sin verksamhet och sin arbetsmiljö. Industrinatten inleds med en kickoff, där de medverkande företagen finns på plats. Läs mer på www.industrinatten.se.

Anmälan och frågor
Kostnaden för seminariet är 500 kr inkluderat dokumentation och fika. För ytterligare personer från samma företag är kostnaden 250 kr/person. Medlemsföretag i IUC Skåne kan kostnadsfritt delta med två personer. Anmälan är bindande. No-show utan avanmälan faktureras med 500 kr. Priserna är exklusive moms.

Anmälan senast 5 oktober till Jenny Bramell: jenny.bramell@iuc-skane.se  telefon: 0709-629150.
Har du några frågor: Kontakta Jenny Bramell

VÄLKOMMEN!

IUC Skåne erbjuder kontinuerligt seminarier, workshops och andra aktiviteter som ger ny kunskap och möjligheter till diskussioner och erfarenhetsutbyte. Följ uppdateringar i vårt Kalendarium på www.iuc-skane.se.

Kalenderinformation

Startdatum: 2015-10-14 kl. 13:00

Slutdatum: 2015-10-14 kl. 16:00

Plats: Slagthuset, Jörgen Kocksgatan 7 A Malmö