SmartInnovBesk

Robotteknik - seminarium 29 november 2017

Konkurrenskraft med robotteknik för Skånsk industri - Expo och seminarier

Är du ett producerande industriföretag som behöver förstå hur du ska ta nästa kliv på din digitala resa? Robotteknik kommer in och förändrar våra sätt att producera och skapar nya affärsmodeller och förändringen går fort, så det gäller att hänga med!

IUC Syd och Ideon Science Park arrangerar en eftermiddag i slutet av november för att skapa en oberoende mötesplats för robotleverantörer, akademin och industriföretag. framtidsspaningar, konkreta kundcase, beställarkompetens och kollaborativa robotar är några områden som vi kommer att ta upp.

Eftermiddagen genomförs inom ramen för projektet Smart innovation som också kommer att starta en handfast utbildning i januari där små/medelstora industriföretag kommer att få mer kunskap och konkret stöd av en affärscoach för att påbörja sin resa inom automation och robotteknik.

Plats: Ideon Science Park i Lund, Scheelevägen 15
Datum och tid: 29/11, kl 13-17 + after work och mingel

Program här

Expo och seminarier med följande deltagare: Schneider Electric, Siemens, DivM, EFL, Automation Region, ABB, Evomatic, Kuka Robotics, Cognibotics, Graphic Robotics, Universal robots

Anmälan: OBS! Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller. Vi behöver din anmälan senast 15/11. Anmäl dig här.                     

Kostnad: Deltagandet finansieras via projektet Smart innovation, Tillväxtverket och Region Skåne. Anmälan är bindande, no show utan avanmälan faktureras 500 SEK.

Mer info om utbildningen: Smart innovation med automation och robotteknik.

Kontaktperson: Frida Tibblin Citron eller 0761 443381

 

Kalenderinformation

Startdatum: 2017-11-29 kl. 13:00

Slutdatum: 2017-11-29 kl. 17:00

Plats: Ideon Science Park i Lund, Scheelevägen 15