Industrinatten, ungdomar på besök

Industridagen och Industrinatten i Malmö, 17 oktober 2016!

I år öppnar vi dörrarna till årets Industrinatt vid halv fyra-tiden, den 17 oktober! Samma dag bjuder Industrirådet in till Industridagen. Statsministern kommer att finnas på plats, och deltagarna får tillfälle att uppleva Industrinatten, och besöka företag.

Det blir alltså stort industrifokus i Malmö i oktober! En rad spännande industriföretag har engagerat sig för att delta i årets Industrinatt, den 17 oktober.  Industrinatten lyfter den viktiga frågan om framtida kompetensförsörjning – hur kan vi visa våra ungdomar att industrin är en framtida arbetsplats med intressanta utmaningar och en mängd möjliga karriärvägar? Ungdomar på väg ut i studie- och yrkesval är Industrinattens primära besöksgrupp. Gemensam kickoff på Slagthuset i Malmö.

Ett stenkast från Slagthuset, på Malmö Live, bjuder Industrirådet in till Industridagen, 17-18 oktober. "Industrin och regionerna - gränslöst beroende av varandra?" är årets tema och man kommer att lyfta frågor som: Vilka är nycklarna till framgång för en region? Finns det recept för hur regioner och industrin kan vara varandras katalysator? Vad skapar attraktion kring en plats så att det lockar den kompetens som behövs? Förmiddagen bjuder på intressanta seminarier och IUC håller i ett av dem. Fokus ligger på SME som viktig kugge i den smarta industrin och i det industriella ekosystemet.

Boka in Industrinatten och Industridagen i kalendern! Som företag har du fortfarande chansen att bli ett av årets Industrinattsföretag. Kontakta snarast Pia Holmberg, 0727-391252, pia.holmberg@iucsyd.se

Läs mer om Industrinatten på www.industrinatten.se, och läs om Industridagen på www.industriradet.se/industridagen/2016/

 

 

Kalenderinformation

Startdatum: 2016-10-17 kl. 09:00

Slutdatum: 2016-10-17 kl. 22:00

Plats: Slagthuset i Malmö och Malmö Live