Sem17okt2017

Exportprojekt - informationsträff i Malmö 17 oktober

Välkommen till informationsträff kring ett exportprojekt för sydsvenska företag!

 

När: Tisdag 17 oktober 2017, kl 9 - 12
Var: Regionhuset, Dockplatsen 26, Malmö
Anmälan via mejl andrea.kviecinska@skane.com senast 13 oktober.

Projektet Grow international Southern Sweden erbjuder stöd till verksamheter som vill växa internationellt och ger er möjlighet att möta potentiella kunder, samarbetspartners och investerare med konkret intresse för er produkt och verksamhet.

Ni får support av erfarna exportexperter och kan bl.a. synas på utvalda branschmässor med en intresserad och kunnig publik. Kort sagt – en unik möjlighet till internationalisering och ökad exponering.

Ni har i tidigare kontakter med någon av projektets partners eller Enterprise Europe Network visat intresse för att delta i projektet. 

Vi vill därför bjuda in er att delta i en första informations- och nätverksträff. Där kan vi berätta mer om förutsättningar och projektets olika möjligheter. Vi kommer också att ge plats för ett företag som redan deltagit i projektet och som kan inspirera och så ser vi självklart till att starta nätverkandet mellan projektets olika företag.

Oavsett om ni ännu inte påbörjat er exportresa eller om ni söker mer specifik kunskap för att lyckas med en ny marknad så tror vi att Grow International Southern Sweden kan vara intressant för ert företag.

Anmäl er till träffen genom att mejla till andrea.kviecinska@skane.com senast 13 oktober.
Har ni frågor kring projektet är ni välkomna att kontakta vår projektledare Jeton Jasharaj (+46 725 99 83 68, jeton.jasharaj@skane.com).

 

 

 

 

Kalenderinformation

Startdatum: 2017-10-17 kl. 09:00

Slutdatum: 2017-10-17 kl. 12:00

Plats: Regionhuset, Dockplatsen 26, Malmö