Ehandel

E-handelsmöjligheter i Japan och Sydkorea

Japan och Sydkorea erbjuder några av de mest spännande möjligheterna för konsumentprodukter i Asien. Med sofistikerade konsumenter samt utmärkt infrastruktur är Japan och Sydkorea viktiga trendsättare och lysande testmarknader för ytterligare expansion i Asien.

Den 4:e April kommer Business Sweden i Japan och Sydkorea till Malmö för att diskutera kritiska framgångfaktorer för att lyckats på dessa marknader och utveckla er exportresa och e-handel med sikte på Asien.

Den japanska e-handelsmarknaden förväntas växa med cirka 10 procent per år under de kommande åren fram till 2020. Det finns stora möjligheter på marknaden för utländska företag med unika produkter och design.

Medvetna och köpkraftiga konsumenter i ett av världens mest uppkopplade länder gör Sydkorea till en av de snabbast växande och viktigaste marknaderna för e-handel i Asien.

Business Sweden har många år av erfarenhet på både den japanska och sydkoreanska marknaden och under seminariet kommer Axel Brangenfeldt, Business Sweden Sydkorea, och Petter Sund, Business Sweden Tokyo, att dela med sig av sin kunskap inom:

  • Insikter från de japanska & sydkoreanska e-handelsmarknaderna
  • Nuvarande marknadstrender & konsumentbeteenden
  • Möjligheter för svenska företag
  • Tillvägagångssätt för att framgångsrikt etablera onlineförsäljning i Japan & Sydkorea

4 april 2017, Slagthuset sal Nalle, Carlsgatan12A, Malmö, 15:30 – 17:00

Seminariet är kostnadsfritt. Begränsat antal platser som erbjuds efter först till kvarn-principen. Det är också möjligt att boka individuella möten med företagsrepresentanter från Sverige.

Vänligen skicka ett email till följande adress med ditt namn samt företag för att reservera plats: petter.sund@business-sweden.se eller axel.brangenfeldt@business-sweden.se

Vi ser fram emot att träffa dig på vårt seminarium!

Axel Brangenfeldt & Petter Sund

Inbjudan som pdf här

Kalenderinformation

Startdatum: 2017-04-04 kl. 15:30

Slutdatum: 2017-04-04 kl. 17:00

Plats: Slagthuset sal Nalle, Carlsgatan 12A, Malmö