SpiraOmslag

Webbinarium 9/12 2020: Cyberangreppen ökar – vad behöver vi ha koll på?

Lyssna på KPMG's säkerhetsexperter som ger råd om informations- och IT-säkerhet i en tid med ökade digitala incidenter.

KPMG:s omvärldsbevakning och hotbildsanalys visar att digitala incidenter som hotar informationssäkerhet och trygghet har ökat avsevärt under den globala pandemin.

Fler anställda jobbar på distans och möten med kunder och allmänhet sker digitalt. Det innebär att attackytan har ökat markant, samtidigt som användarna, kunderna och IT-organisationen ännu inte vant sig vid det ”nya normala”.

Välkommen att lyssna på KPMG´s cyberspecialister Patrick Bladh och Stefan Schreiter. De berättar om vad de anser att företagen behöver ha koll på när det gäller grundläggande informations- och IT-säkerhet. Vilka är riskerna? Vad är viktigt att tänka på speciellt när många nu arbetar på distans och cyberangreppen ökar?

NÄR: 9 dec 2020, kl 15.00-16.00
VAR: Digitalt möte via Teams. Länk för anslutning mejlas ut.
FÖR VEM: Alla som är intresserade av informations- och IT-säkerhet

ANMÄLNINGSLÄNK

Patrick Bladh är Senior Cyberhetsspecialist med flera års erfarenhet av att ta fram system med höga krav på IT- och informationssäkerhet.
Stefan Schreiter har lång erfarenhet av att arbeta med information- och IT-säkerhet och har hjälpt många kunder att införa riskbaserade ledningssystem.

Webbinariet arrangeras av IUC Syd och Minc i samverkan med Sparbanken Skåne, och är en aktivitet inom ramen för projektet Spira Skåne.

 

Kalenderinformation

Startdatum: 2020-12-09 kl. 15:00

Slutdatum: 2020-12-09 kl. 16:00

Plats: Digitalt möte via Teams