Ifikanyhet

8/4 Industrifika 15.00-16.00

Hur kan vi använda strategisk data för att effektivisera men även öka affärspotentialen?

Hej alla medlemmar!

Den 8:e april är det dags för vår andra Industrifika, exklusiv för våra medlemsföretag! På webbinariet kommer Arash Afsarian från KPMG prata om de senaste trenderna kring strategisk data.

Trenden är tydlig: Digitaliseringstakten ökar i takt med att många företag vill bli mer datadrivna och testa ny teknik för att bli mer effektiva.

Data benämns allt oftare som det nya guldet. Rätt hanterat kan analyser av data utveckla företagets affärsmodell från grunden. Hur kan vi använda strategisk data för att effektivisera men även öka affärspotentialen?

På denna Industrifika berättar Arash Afsarian från KPMG om de senaste trenderna kring strategisk data och ger exempel på hur Advanced Analytics och Intelligent Automation kan effektivisera företagen. Vi får också en kort introduktion kring olika tekniker som artificiell intelligens, robotisering och blockchain.

Arash Afsarian är Head of Advanced Analytics och Intelligent Automation på KPMG och har sin bas på kontoret i Malmö. Arash har en bakgrund som strategikonsult för Kearney, affärsområdeschef för Microsoft Mobile Devices och kommer senast från KPMG Danmark där han var ansvarig för en del av deras New Tech satsning.

Praktisk information
Datum: 8 april
Tid: 15-16
Plats: Digital
Anmälan och frågor: yra.obrink@iucsyd.se

Länk skickas ut via mejl dagen innan.

Kalenderinformation

Startdatum: 2021-04-08 kl. 15:00

Slutdatum: 2021-04-08 kl. 16:00

Plats: Digital träff