SpiraOmslag

Webbinarium 16/12 - Dra ner eller investera?

Konkreta tips på hur du kan bygga värde, göra kostnadsbesparingar och investera i immaterial-rätt i en tid av förändring!

 

Välkommen till ett  webbinarium med konsultbolaget AWA, där Henrik Aurell, Business Area Manager Sweden South, och Cathrin Johansson, Head of AWA Innovation, kommer att belysa områden som IP-strategi, patent, varumärke, domännamn och design. Du får konkreta tips och förslag på vad du bör tänka på när det gäller företagets immateriella tillgångar.

Ett företag som ändrar inriktning och byter affärsmodell – kanske i samband med en kris som coronapandemin - ställs inför både utmaningar och möjligheter. En av utmaningarna är att hantera sina nya och gamla immateriella tillgångar på bästa sätt.

Koppla upp dig till webbinariet, lyssna, ställ frågor och ta upp det som är viktigt och relevant för just dig och ditt företag. En väl använd timma. Ha kaffet redo – vi kör coronasäkert och digitalt.

NÄR: 16 dec 2020, kl 15.00-16.00
VAR: Digitalt möte via Teams
FÖR VEM: Alla som är intresserade av hur man bör hantera immateriella tillgångar

ANMÄLAN, KLICKA HÄR
Länk för uppkoppling till webbinariet mejlas ut i god tid.

 

Webbinariet arrangeras av IUC Syd och Minc i samverkan med AWA, och är en aktivitet inom ramen för projektet Spira Skåne.

   

                                                                                                                   

Kalenderinformation

Startdatum: 2020-12-16 kl. 15:00

Slutdatum: 2020-12-16 kl. 16:00

Plats: Digitalt via Teams