kugghjulblå

11 juni, virtuell träff med guidning i robotdjungeln

Titta in på IUC Syds utvecklingscentrum i Lund!

Välkommen att koppla upp dig på vår virtuella träff den 11 juni och prata med representanter från robotleverantörer som ger dig guidning och svar på dina frågor inför kommande robotinvesteringar.

NÄR: 11 juni 2020, kl 09.30 – 11.30
VAR: Webben
ANMÄLAN OCH INFORMATION: Marcus Engqvist, marcus.engqvist@iucsyd.se, 070-274 59 72

Vi kommer att ta upp frågor kring skillnader mellan olika robotar, frågor om säkerhet, om kringutrustning. Vi kommer också att lyfta den större frågan: Varför robotisera?

På plats i Lund finns vår expertpanel, erfarna leverantörer som samtliga har lång erfarenhet av automatisering och robotisering i små och medelstora företag.

Medverkande leverantörer: Kuka, Sick, Schunk och Edströms 
Leverantörerna kommer att bjuda in till separata träffar där du kan fördjupa dig i vad de har att erbjuda. Här kommer ni kunna ställa frågor och diskutera!

Denna virtuella träff arrangeras inom den nationella satsningen Robotlyftet. Under träffen informerar vi om Robotlyftets olika erbjudanden.

Robotlyftet riktar sig till tillverkande företag som vill få inspiration, ny kunskap och nya kontakter, och en överblick över möjligheterna med automation och robotisering. Satsningen är en del av Tillväxtverkets uppdrag inom regeringens nationella strategi Smart industri. IUC-nätverket gör insatser inom Robotlyftet i samverkan med Automation Region, Robotdalen, RISE och SWIRA.

 

Kalenderinformation

Startdatum: 2020-06-11 kl. 09:30

Slutdatum: 2020-06-09 kl. 11:30

Plats: Webben